× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

GOLDEN EARRING, perfecte tribute by The Naked Truth !  |  zaterdag 05 april 2025

afbeelding: GOLDEN EARRING, perfecte tribute by The Naked Truth !

Entree:

Voorverkoop: € 22.50
Aan de zaal: € 27.50

Aanvang:

21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur

Locatie: Nicolaaskerk Heino

Nicolaaskerk
Dorpsstraat 2
8141 AH HEINO

THE NAKED TRUTH, een ode aan de beste rockband van Nederland GOLDEN EARRING MTV Unplugged In de jaren negentig lanceerde MTV met sensationeel succes de “MTV Unplugged” sessies. Op 9 september 1992 gaf Golden Earring met een semi-akoestisch concert in Grand Café De Kroon in Amsterdam het Nederlandse antwoord. Tijdens dit unieke optreden speelde de Earring klassiekers als Back Home, Another 45 Miles, Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles, Going To Run en vele andere hits. De live sessie werd opgenomen en het eerste unplugged album van de Earring “The Naked Truth” was een feit. Na ruim 60 jaar is de muziek van Golden Earring nog altijd zeer populair bij een breed publiek.
The Naked Truth Eind 2018 richten Roland en Robbert Paul de band The Naked Truth op. Wat begon als een semi-akoestisch uitstapje is uitgegroeid tot een volwaardige theater- en festivalshow en een ode aan de beste rockband van Nederland.
Onder de naam “The Naked Truth” spelen Roland, Robbert Paul, Robert-Jan en Johan de grootste hits van de Earring.
De shows van de band worden goed bezocht en de reacties van het publiek zijn overweldigend, de zalen zijn dan ook regelmatig uitverkocht. Ook festivalorganisaties hebben de band en de unieke live show inmiddels ontdekt. Van een aantal shows is een live registratie gemaakt door een camerateam van de VPRO, op de website thenakedtruth.nl is in een korte video goed te zien wat de heren in huis hebben.
The Naked Truth bestaat uit 4 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend. Met zanger gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockscene en Golden Earring bracht de heren bij elkaar in hun passie voor muziek en live performance. Deze band mag zeker niet ontbreken in de programmering van menig festival en theater. The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live show met de bekende Golden Earring hits en neemt u mee op een muzikale reis door de tijd.