× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

ROVAR (DE) supportact THE BREW (UK)  |  zondag 27 oktober

afbeelding: ROVAR (DE) supportact THE BREW (UK)

Entree:

Voorverkoop: € 25.00
Aan de zaal: € 30.00

Aanvang:

14:00 uur
Zaal open: 13:30 uur

Locatie: Dorpshuis Lierderholthuis

DORPSHUIS LIERDERHOLTHUIS

Lierderholthuisweg 49a
8144 RG Lierderholthuis

ROVAR uit Münster speelt energieke, regelrechte riffrock met bluesachtige invloeden waar je live het beste van kunt genieten.
De jaren 70-vibes zijn niet te negeren en toch zijn de nummers van het jonge trio modern en fris. Als je van eerlijke, handgemaakte rockmuziek houdt en een band op het podium met passie muziek wilt zien maken, moet je de jongens van ROVAR eens goed bekijken!

?Rovar kwam tot leven in maart 2018. Luca Mewes en Paul Ulrich, die eerder samen in andere projecten speelden, werden vergezeld door Bennet Fuchs om de rockband compleet te maken. Al snel ontwikkelde het trio een groot gevoel voor samen spelen en schrijven. Met veel optredens op zak besloot Rovar de energie van hun intense liveshows op plaat vast te leggen. Ze kwamen met een titelloze EP als hun eerste release in juli 2019, met een zwaar riffgedreven rockgeluid en veel vintage vibes. De band blijft hun geluids- en songwritingvaardigheden verfijnen. Rovar neemt momenteel de eerste LP op, die later dit jaar zal worden uitgebracht door Bug Valley Records.

De heavyrockband bracht hun single en video Thirst uit . Daar hoort de stelling bij: “Niemand kan mij nu tegenhouden!”. De aankomende single van Rovar stuurt je op een reis vol verlangen, dromen en dopamine. Het beschrijft het gevoel iemand voor de allereerste keer te zien en nog steeds een magische aantrekkingskracht tot hem of haar te voelen. Bedwelmd door een tegenstrijdige cocktail van twijfel aan jezelf en vastberadenheid, wordt je wereld wazig. Uiteindelijk is de keuze aan jou.
Het hoge energieniveau van de titelloze EP van de jonge band behouden. het toont ook hun ontwikkeling van het schrijven van riffs tot het schrijven van liedjes. Rovar blijft bij waar ze goed in zijn. Hun manier om nummers live op te nemen als one-takes in één kamer zorgt ervoor dat je echt al het bloed en zweet hoort dat in hun opnames gaat en roept herinneringen op aan de grote jaren zeventig. Voortbordurend op hun missie om rockmuziek weer echt te maken, wordt er lang uitgekeken naar Rovars debuutalbum dat in 2021 uitkomt.

Komt dat zien dus in Lierderholthuis 2 internationale TOPBANDS opuitnodiging van Live Music Heino!