× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

NOT THE ROLLING STONES (UK)  |  zondag 26 mei

afbeelding: NOT THE ROLLING STONES (UK)

Entree:

Voorverkoop: € 22.50
Aan de zaal: € 27.50

Aanvang:

15:00 uur
Zaal open: 14:30 uur

Locatie: CultuurCentrum De Maalderij Heino

De Maalderij
Canadastraat 6
8141 AC HEINO

Not The Rolling Stones, doen na 6 jaar opnieuw HEINO aan!
Let op, kaarten (maar beperkt) beschikbaar, dus zorg dat er op tijd bij bent!

Vroeger hield je van The Beatles of van The Rolling Stones, tegenwoordig ontbreken The Rolling Stones op geen enkele playlist!

Not the Rolling Stones is een Britse tributeband die in heel Europa furore maakt in het kielzog van de echte Rolling Stones. Vocaal en instrumentaal benaderen ze hun idolen bijzonder goed en als je de leadzanger van deze band ziet optreden vraag je je af of dit niet de tweelingbroer van Mick Jagger is. Ze stonden met veel succes op heel veel grote festivals en podia in Europa en vele echte Stones fans raakten onder de indruk; “dit is niet zomaar een naspeel band maar een heuse ode aan Mick Jagger en consorten”. 

Met de originele sound en het gevoel dat je naar de grootste Rock ‘n Roll band van de wereld staat te kijken NOT THE ROLLING STONES met de beste Mick Jagger lookalike die je ooit zal zien. Een band die je terug brengt naar de gouden jaren van de Stones met alle grote songs zoals; It's All Over Now, The Last Time, Paint it Black, Let's Spend The Night Together, We Love You, Jumpin' Jack Flash, Brown Sugar, Satisfaction, Sympathy for the Devil, Route 66 enz.
En je zal (bijna) niet geloven dat dit niet Mick Jagger is!

Als er een tributeband is die zo dicht bij de echte Stones komt is het deze wel!
De afgelopen jaren waren ze niet zo vaak op Nederlandse bodem en september 2018 (voor corona dus!) waren ze al eens te gast bij Live Music Heino, 2 avonden achter elkaar speelden ze voor een uitverkochte zaal.

In 2024 weer in Nederland; 24 mei GOUDA, 25 mei LISSE en zondag 26 mei opnieuw in HEINO dus!