× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

BRICKYARD & BROODGEWOON  |  zondag 19 november 2023

afbeelding: BRICKYARD & BROODGEWOON

Entree:

Voorverkoop: € 15.00
Aan de zaal: € 20.00

Aanvang:

14:00 uur
Zaal open: 13:45 uur

Locatie:

Support act: BROODGEWOON, (14.00 - 14.45 uur)
“BroodGewoon” de winnaars van Popronde Raalte 2023!

Aangezien Ester Kieft (zangeres BRICKYARD) Heinose routs heeft, hebben we dit keer als extra een spetterend voorprogramma! 
Het voorprogramma "Rockband BROODGEWOON" heeft nl net als Ester Heinose routs.
BroodGewoon speelt vooral hits van de iconische Herman Brood & His Wild Romance, waarbij het legendarische Saturday Night zeker niet zal ontbreken, maar dan gewoon op Sunday Afternoon! Alle grote BROOD nummers komen in sneltreinvaart voorbij en laatste nieuws; de BoNiTas komen ook mee!!! ....... dus kom vooral niet te laat, maar juist een uurtje eerder dit keer!

Hoofd act: BRICKYARD, (15.30 - 16.15 + 17.00 - 17.45 uur)
BrickYard ontstond in 2005, de band werd vanaf de oprichting veel gevraagd voor optredens door heel Nederland en omdat er in een oude steenfabriek werd gerepeteerd, was de naam Brickyard snel gevonden.

Kort na de oprichting bracht BrickYard (in eigen beheer) het debuutalbum "First Bricks" uit. Dit album werd verrassend positief ontvangen door diverse regionale en lokale radioprogramma's en was vervolgens te horen op verschillende radiostations in Nederland, België, Duitsland, Engeland en de VS. 
In 2008 kreeg BrickYard een platencontract aangeboden, platenmaatschappij Marista Records bracht in de jaren daarna 4 cd's van de band in de Benelux uit. Het album "Hey you" is inmiddels opgenomen in de lijst van Classic Jewels en nog steeds verkrijgbaar via o.a. bol.com.
Tegenwoordig speelt BrickYard voornamelijk classic rock covers van de bovenste plank. Het repertoire bestaat uit nummers vanaf de jaren 70 tot 90 en wordt neergezet met de stevige sound die BrickYard eigen is. Het eigen werk is onder andere te vinden op spotify en youtube.

Bezetting van BrickYard:

  • Ester Kieft: Lead vocals (ex inwoonster van Heino!) Ester weet nummers met veel power en inleving neer te zetten. Deze performer heeft oorspronkelijk een theaterachtergrond. Je kunt haar stem of gezicht kennen van verschillende commercials of tv series. Ester zong eerder in diverse bands en theatershows. Ze gaf zangles aan de Popschool in Ede en bij Vocal Center van TV coach Robin van Beek.
  • Jesse Monshouwer: Drums/Vocals. Jesse is een multitalent, hij kan drummen, gitaarspelen en zingen. Hij speelde eerder in diverse bezettingen en combineerde leadzang met (staand) drummen.
  • Ruud Maalderink: Gitaar/Backing vocals. Ruud is de oorspronkelijke oprichter van Brickyard. Slaggitaar of solopartij; hij zorgt er met zijn strakke gitaarspel voor dat de nummers klinken als classic rock. Ruud zet bovendien zeer overtuigend beroemde classic rock solo's neer.
  • Gerrit Schimmel: Basgitaar/Backing vocals, hij brengt een lange staat van dienst mee als het gaat om (classic) rock en weet de nummers precies zo in te kleuren als op het origineel.