× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

STATE OF HART  |  zondag 08 oktober 2023

afbeelding: STATE OF HART

Entree:

Voorverkoop: € 15.00
Aan de zaal: € 20.00

Aanvang:

15:00 uur
Zaal open: 14:30 uur

Locatie:

STATE OF HART, een Ode aan Beth Hart

Heino, Nederland - Live Music Heino presenteert met trots een betoverende muzikale ervaring voor alle liefhebbers van de getalenteerde Amerikaanse zangeres Beth Hart. Op zondag 8 oktober 2023 om 15.00 uur betreedt State Of Hart het podium van De Maalderij (Canadastraat 6, 8141NS Heino) voor een onvergetelijk optreden dat de harten zal veroveren.

Beth Hart is bekend om haar onnavolgbare talent en haar vermogen om meerdere muziekstijlen te omarmen, van rauwe rock tot blues, soul en gospel. Haar muziek wordt gekenmerkt door intense emotie en heeft een wereldwijd publiek geïnspireerd. Met 10 studio-albums, 4 live-albums en talloze samenwerkingen met andere muzikale grootheden, waaronder Joe Bonamassa, Toots Tielemans en Slash, heeft Beth Hart haar veelzijdigheid bewezen.

State Of Hart is een eerbetoon aan deze buitengewone artiest, bestaande uit vijf gepassioneerde en ervaren muzikanten. Ze beloven een avondvullend programma met de meest aangrijpende nummers uit Beth Hart's indrukwekkende repertoire. Bereid je voor op een meeslepende reis door hits als 'LA Song' en 'Delicious Surprise', evenals Beth's ontroerende vertolking van 'I love you more than you’ll ever know' van Donny Hathaway.

Dit is een unieke kans voor alle Beth Hart-fans om haar muzikale erfenis te vieren en te genieten van de onmiskenbare emotie en kracht van haar nummers, gebracht door de getalenteerde muzikanten van State Of Hart.

Mis dit unieke evenement niet en reserveer nu je kaarten