× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

HENDRIX ALIVE PROJECT  |  vrijdag 24 juni

afbeelding: HENDRIX ALIVE PROJECT

Entree:

Voorverkoop: € 10.00
Aan de zaal: € 15.00

Aanvang:

20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur

Locatie: De Maalderij Heino

De Maalderij
Canadastraat 6
8141 AC HEINO

The Hendrix Alive Project, 'We love to play Hendrix!’

The Hendrix Alive Project is zonder twijfel de toonaangevende Jimi Hendrix tribute van Nederland. We gaan terug naar de hoogtijdagen van de meest virtuoze gitarist uit de jaren '60: Jimi Hendrix. “Als je je ogen dicht doet ben je terug in de tijd”.

The Hendrix Alive Project is opgericht in 2006. De band wist zich op de kaart te zetten in Nederland door mee te doen met een landelijke bandcompetitie. Hierna volgden een groot aantal optredens in binnen en buitenland, waaronder een aantal tours door Engeland.

Gitarist Eelco Bisschop heeft de bezetting sinds het begin een aantal keer zien veranderen. De tribute aan Jimi Hendrix met een avondvullende repertoire wordt door velen benoemd als een zeer goede benadering van Jimi Hendrix zelf.
“The band has got more or less the same sound as Hendrix himself and the live performances are wild, loud and rough” Bassist Michel Kwakkelstein speelt sinds 2010 de magische bastonen van Noel Redding en in 2014 voegde drummer Dave van Dansik de sound van Mitch Mitchell er aan toe. Sindsdien bespeelt dit muzikaal sterke trio vele podia en festivals in Nederland en genieten van elke keer dat ze hun instrument pakken om menig Hendrix fan gek te maken. Ze zetten met zijn drieën een avondvullend repertoire neer met de authentieke "Hendrix” sound

Bezetting: Eelco Bisschop (gitaar/zang), Dave van Dansik (Drums) en Michel Kwakkelstijn (bas/zang)